Jump to content

Таксиджийски вицове

Препоръчан пост

Стоянката на такситата на Автогарата в Хасково. Таксиджия седи в колата си и скучае. Задната врата се отваря и почти лазещ пиян мъж се намъква на задната седалка в продължение на повече от минута. След като най-после се намества в що-годе нормална поза, изфъфля към вече запалилия мотора шофьор:
- Към Автогарата…
Гледайки неразбиращо в огледалото за няколко секунди, таксиджията бавно изключва двигателя и тихо казва:
- Ние… сме… на Автогарата…
Пияницата, мятайки банкнота през облегалката, отваря вратата да излезе и промърморва:
- И друг път да не караш толкова бързо…

Сподели другаде

До Младост 4
Централна гара. От влака слиза плевенчанин и отива до едно такси:
- Колко пари е до Младост 4?
- 40 лв.
- Аз имам в себе си само 30.
- 40.
- Добре, закарай ме нататък до 30 лв и аз ще сляза!
Пътували и като наближили до Младост 4, шофьорът спрял и казал:
- Слизай.
- Навън вали, няма ли да ме откараш? Още малко остава.
- Слизай!
След една седмица на Централна гара идва пак същия плевенчанин. На стоянката 10 таксита и едно от тях е същото. Той отива до един шофьор и казва:
- Колко е до Младост 4?
- 40 лв.
- Ще ти дам 80. 40 за пътя и за 40 ще ми направиш една свирка!
- Я да се махаш от тук!
И така при всичките 9 и накрая отива при нашия познат и казва:
- Колко е до Младост 4?
- 40 лв.
- Добре! Ето ти 80. 40 за пътя и за 40 ще помахаш на колегите си като тръгнем и ще се усмихнеш!
- Дадено!

Сподели другаде

Красива дама се вози с такси. Пристигат, дамата понечва да извади пари за да плати, но уви не намира - просто ги е забравила.
- Забравила съм си портфейла! - започва да се вайка тя.
- Така ли?! - казва шофьора и подкарва в непозната за нея посока.
Стига до една гора, вади чаршаф от багажника и го постила на земята...
- Но моля ви се, как така - та аз имам две деца, не може такова нещо! - мънка тя, явно примирена, че ще става каквото ще става.
- С деца, без деца - няма значение! - казва шофьорът. Аз пък в къщи имам десет заека! Скуби трева и слагай в чаршафа!

Сподели другаде

Жена се вози в най-новия модел на Гугъл такси, което се управлява от робот и си говори:
- Толкова странно... робот да управлява такси...
Роботът отговаря с равен тон:
- Госпожо, аз съм робот от най-висок технически клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси?
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава...

Сподели другаде

Мъж на средна възраст лети към Тайланд. Вече пристигнал се качва в първото такси, което вижда и казва на шофьора:
-Искам да ме закараш при някоя мастия, за която знаеш,че има най-лютия СПИН в цял Тайланд, за което ще получиш 5000 § .
Шофьорът, невярващ на ушите си го пита,:
-Защо, какво, ма как, ма ще умрете...!
След което поставя условие, че ако го закара трябва да разбере причината за това самоубийство.
- Ще ти кажа, но след като си изпълня мисията.
Шофьора го кара на някакъв отдалечен от града хълм и му казва, че тук живее някаква 80 годишна баба, славеща се с най-отлежалия СПИН и на всичкото отгоре се раздавала безплатно...
След 20 мин вече доволен и успокоен и след въпрос за обещаната история мъжът започва да разказва...
-В мойта служба, е*а секретарката на шефа. Шефа пък, е*е счетоводителката, която се е*е с портиера, а на портиера жената се е*е с комшията! Ще ми рита кучето той..!

Сподели другаде

Евреин, пристигнал до вкъщи с такси, излиза мълчаливо от колата и започва да бърка по джобовете си, а под нос си мърмори:
- Май съм си изтървал портфейла в колата.
Чувайки това, таксиметровият шофьор изчезва с мръсна газ. Евреинът гледа след таксито и казва:
- Значи Шимон не лъже, тоя номер наистина работи.

Сподели другаде

Пристига" Папата"от Ватикана в България и на летището хваща едно такси до центъра на София и както си карат:
- Абе я дай аз да покарам, цял живот все ме возят!
Шофьорът се съгласява и тръгват ама след километър ги спират за проверка:
- Документи моля!
Папата ги подава с усмивка и пита:
- Не ме ли Позна, аз сам "Папата"на всички християни, е виж ми расото!
Полицаят се извинил и звъни на шефа:
- Абе началник, спрях една кола вътре Папата и още един!
- Иска ли им Документите?
- Само на Папата на другия не!
- Що?
- ЩО ЛИ..."ПАПАТА" МУ Е ШОФЬОР! ТИ ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ КОЙ Е?

Сподели другаде

Един японски турист се качил на такси в Париж. По пътя някакъв мотоциклет ги подминал с мръсна газ.
Пътникът казал гордо:
- Японски мотор - "Кавазаки"! Движи се страшно бързо! А не - като скапаните френски брички!
Таксиджията се ядосал, но не казал нищо. Не след дълго, една кола ги изпреварила с бясна скорост.
Потомъкът на самураите отбелязал надуто:
- "Японски автомобил - "Тойота"! Движи се страшно бързо! А не - като скапаното френско"Пежо"!
Най-после, стигнали посочения адрес.
Бакшишът казал:
- Хиляда евро, моля!
Японецът се шокирал:
- Хиляда евро за пет километра?! Това е абсурд!
Таксиджията обяснил:
- Японски таксиметров апарат "Саньо"! Движи се страшно бързо! А не - като скапаните френски апарати!

Сподели другаде

Един лондонски шофьор на такси много обичал да се забавлява, като се качва на тротоара и блъска всеки фен на "Манчестър", като при сблъсъка се чувало едно шумно "ТУП" и после се връщал на пътя. Един ден обаче видял един свещеник да пътува на стоп и спрял:
- Накъде сте, отче?
- Отивам на литургия, 3 километра по-нататък.
- Няма проблем, аз ще ви закарам. Качвайте се.
Качил се свещеника и тръгнали. По едно време, шофьорът забелязъл един фен на "Манчестър", качил се на тротоара, но бързо се усетил, че отзад има свещеник и се върнал на пътя, като на косъм се разминал с фена. Въпреки това, се чуло едно "ТУП".
Обърнал се и казал:
- Извинете, отче, за малко да блъсна този фен на "Манчестър".
- Всичко е наред. Аз го улучих със задната врата...

Сподели другаде

Веднъж Чърчил трябвало да направи обръщение към народа по радиото. Поръчал такси, стигнал пред зданието на радиото и попитал таксиста дали може да го изчака половин час и да го върне обратно. Таксиста, не познавайки Чърчил, отговорил че не може да чака защото трябва да се прибере вкъщи. Искал да чуе речта на Чърчил. Това толкова се харесало на Чърчил, че той заплатил в пъти повече от договореното. Таксистът първо погледнал на купчината пари, после на Чърчил и казал:
- Е*ал съм го Чърчил, ще ви изчакам.

Сподели другаде

- Ало, добро утро! Едно такси до столицата на Шотландия?
- Ъъъ, вие добре ли сте? Знаете ли на колко километра от тук е Единбург???
- Единбург... Осем букви... Йес, бе! Мерси и дочуване!!!

Сподели другаде

Звъни телефона, приятен женски глас:
- Вие ли поръчахте "такси блондинка" на адрес...
- Мда..
- Моля, уточнете поръчката - искате да пътувате или да се посмеете?
- Амии.. честно казано, да се посмеем..
- В такъв случай по-добре излезте. Таксито пристига след минутка и започва да паркира..

Сподели другаде

Римски таксиметров шофьор обяснява на турист:
- В Рим само истински мъж може да бъде таксиметров шофьор.
- Защо?
- Защото ние използваме лявата ръка, за да подаваме сигнали, а с дясната ръка поздравяваме жените…
- Ами тогава, как карате колата? - удивено пита туриста.
- Нали ви казах, че само истинските мъже, могат да бъдат шофьори на такси в Рим!

Сподели другаде

Мъж пътува в такси и вижда жена си да влиза в един хотел.

Обръща се към бакшиша:

- Искаш ли да спечелиш 5000 лв.?

- Какво трябва да направя?

- Изкарваш жена ми от хотела за косите и я водиш при мене! Ето ти снимка.

След малко бакшишът излиза влачейки една жена за косите и ритайки я:

- Това не е моята жена...

- Не, това е моята, задръж я тука, сега се връщам за твоята!

Сподели другаде

Арабин се качва в такси и отсечено нарежда на водача да спре музиката в колата, защото му е забранено да слуша музиката на "неверниците" и, че такава музика не е имало по времето на пророка.

Шофьорът му отвърнал:
- Нали знаеш, че по времето на пророка ви не е имало и таксита? Слизай и чакай камила!

Сподели другаде

Цирков артист с хипопотама си спира такси.
-Ти луд ли си !?И хипопотамът ли?- ужасил се шофьорът.
-Не ,бе,той ще бяга отзад. Тръгват. Скоростта се качва- 30,40...90...
Шофъорът:
Твоят хипопотам взе да издъхва , вече е изплезил езика.
- Накъде?
-Наляво!
- Просто показва ,че ще ни задминава.

Сподели другаде